Kerstconcert FriesenBlech en Choral Voices met CMV Wilhelmina

LEENS – CMV Wilhelmina organiseert een zeer bijzonder kerstconcert op 8 december 2018.

Een koperensemble met topmuzikanten uit Nederland en Duitsland zullen een sensatie zijn voor het oor. Ook zullen de fluwelen stemmen van het koor Choral Voices uit Groningen klinken in de Andreaskerk te Leens.

Het ensemble FriesenBlech bestaat uit blazers uit alle windstreken van Duitsland en Nederland. Zelfs een lid van Wilhelmina, Matthijs Leffers, speelt in dit ensemble. Matthijs heeft al diverse prijzen op tuba gewonnen en heeft zich daarbij in de kijker gespeeld van o.a. Paul Witteman.

Choral Voices  zingt missen en voert ander liturgisch gebonden muziek uit. Elke derde zondag van de maand verzorgen zij een Evensong in de Nieuwe kerk in Groningen. Ook treedt het koor regelmatig in het land op, vaak in samenwerking met andere koren en/of musici. Zangplezier en -kwaliteit staan hoog in het vaandel. Er wordt voortdurend naar kwaliteitsverbetering gestreefd. Er is dus veel aandacht voor zangtechniek en een repertoire van een hoog niveau.

En natuurlijk zal “Wilhelmina” ook zelf te horen zijn, zelfs gezamenlijk met het koor.

Kortom, weer een mooie avond om naar uit te kijken. U komt toch ook?

Zaterdag 8 december 2018, 20.00u

Andreaskerk, Valge 22 Leens.

Toegangskaarten € 12,50 in de voorverkoop bij schoenmagazijn Zuidema of via info@wilhelminaleens.nl en € 15,00 aan de zaal.

12-17 jaar. € 7,50 (voorverkoop €5,-), kinderen gratis