Agenda

Evenement details:

 • za
  27
  nov
  2021

  Najaarsconcert

  20:00uurAndreaskerk, Valge 22. Leens

  Oh, wat zien wij er als leden naar uit. Eindelijk weer een groot concert organiseren met publiek. We zijn weer volop aan het repeteren zodat wij op deze zaterdag weer mooie concertwerken kunnen laten horen.

  Thema van dit concert is "Ruwe stormen"!

  Ruwe stormen mogen woeden
  Alles om mij heen zij nacht
  God, mijn God zal mij behoeden
  God houdt voor mijn heil de wacht
  Moet ik lang zijn hulp verbeiden
  Zijne liefde blijft mij leiden
  door een nacht, hoe zwart, hoe dicht
  voert hij mij in ’t eeuwig licht

   

  Nu de Corona storm aan het afzwakken is danken wij God dat hij ons behouden heeft. Dat Hij onze steun is geweest in deze tijd. Wij als leden van onze vereniging hebben lange tijd geen repetities kunnen houden maar het verenigingsleven, onze passie voor muziek, hebben wij levend gehouden en nu mogen wij u op dit concert laten horen dat wij God prijzen en loven!

  Aan het concert zal ook het Jeugdorkest haar kunnen laten horen. Ook voor hen is het krijgen van muziekles via internet in 'Coronatijd' niet altijd makkelijk geweest. Prachtig dat er toch vooruitgang is geboekt in het muzikale onderwijs.

   

  Toegangskaarten zijn in de voorverkoop online te krijgen via ons algemeen e-mail adres info@wilhelminaleens.nl of bij Schoenmode Zuidema in Leens.

  Entreekaart in de voorverkoop kost €10,00 en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

  Op de avond zelf betaalt u €12,50 voor een entreekaart.

   

  Helaas zijn wij overheidshalve verplicht u toegang te verlenen tot het concert middels een gevalideerd Corona toegangsbewijs.

   

  Link naar poster